Маленькі львів'яни взяли участь у творчому конкурсі з безпеки дорожнього руху

Маленькі львів'яни взяли участь у творчому конкурсі з безпеки дорожнього руху

16.04.14 14:16 0 673
У Львові відзначили фіналістів міського конкурсу з безпеки дорожнього руху. Творчі змагання відбувалися за трьома категоріями - малюнок, твори декоративно-прикладного мистецтва та фотографія.

Участь у конкурсі брали дітки різного віку. Наймолодші з них - вихованці львівських дитсадків, які дуже безпосередньо та щиро зобразили своє бачення безпеки на дорозі. А ще малюки підготували разом із вихователями оригінальні аплікації та інші творчі роботи.

Долучилися до участі в конкурсі й львівські школярі. Першачки малювали "зебру", світлофор, усміхнених малят-пішоходів, яскраві автомобілі на вулицях міста, дорогу до рідної школи. Діти старшого віку часто зверталися у свої роботах до водіїв, закликали їх не порушувати правил, бути обережними, неодмінно зважати на маленьких пішоходів.

Фіналістів конкурсу визначили на початку квітня. Загалом, було відзначено понад тридцять творчих робіт юних львів’ян.

Днями у Львівському навчально-виховному комплексі імені Василя Симоненка відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу.

Організатори змагань побажали діткам натхнення та подальших творчих успіхів, а також влаштували для них цікавий та корисний сюрприз. Маленькі художники мали змогу переглянути виступи команд юних інспекторів руху та пригадати "ази" дорожньої безпеки.

На завершення свята дітки одержали грамоти від організаторів.

Кращі роботи талановитих львів’ян братимуть участь в обласному етапі дитячого творчого конкурсу з безпеки дорожнього руху, переможців якого визначать вже наприкінці цього місяця.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Квартирного крадія у ...
Наступна новина: "Повертайтеся до своїх ...

КОМЕНТАРІ