У Львівській області у Червонограді правоохоронці викрили трьох неповнолітніх, які викрадали скриньки для пожертв

У Львівській області у Червонограді правоохоронці викрили трьох неповнолітніх, які викрадали скриньки для пожертв

16.04.14 15:13 0 596
Червоноградські правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно трьох неповнолітніх, які викрали з магазинів три скриньки з пожертвами.

У Червоноградський міський відділ міліції звернувся приватний підприємець, котрий повідомив, що з його магазину двоє невідомих осіб викрали скриньку з пожертвами, які призначалися для хворої дитини.

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено, що скриньку, в якій знаходилося 145 гривень, викрав 14-річний школяр, який вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. Разом з ним було ще двоє його ровесників», - повідомила ст. оперуповноважений СКМСД Червоноградського МВ, майор міліції Ірина Панасюк.

Окрім цього, правоохоронці встановили, що неповнолітні вчинили ще два подібних грабежі. Зловмисники викрали скриньку для пожертв з аптеки та з ще одного магазину.

«Неповнолітні викрали скриньку з пожертвами для хворої дитини з приміщення аптеки, а також викрали з приміщення магазину скриньку з пожертвами на Збройні сили України в якій знаходилися кошти у сумі 500 гривень», - повідомив повідомив начальник СКМСД Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області, капітан міліції Руслан Король.

За цими фактами відкриті три кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ