На Львівщині вилучена партія наркотиків вартістю півмільйона гривень

На Львівщині вилучена партія наркотиків вартістю півмільйона гривень

16.04.14 15:34 0 624
Зловмисники налагодили міжнародний канал постачання наркотиків в Україну. Їх викрили під час чергового ввезення наркотиків на територію держави.

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили кількох учасників злочинної групи, котрі займалися контрабандою особливо небезпечних сильнодіючих наркотичних засобів.

Упродовж тривалого часу правоохоронці проводили заходи по документуванню протиправної діяльності злочинної групи. Зловмисники займалися контрабандним переміщення наркотичних засобів через митний кордон України та збували на території Львівської області.

У процесі проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили час та місце чергового постачання наркотичних засобів та затримали зловмисників. У них вилучено 250 грамів метамфетаміну та 150 грамів кокаїну.

– Орієнтовна вартість вилучених наркотичних засобів на «чорному ринку» становить понад півмільйона гривень, – повідомив виконувач обов’язків начальника УБОЗ ГУМВС України у Львівській області Денис Гусашвілі.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про обрання зловмисникам міри запобіжного заходу. Окрім того, встановлено, що один з учасників злочинної групи був раніше судимий за скоєння вбивства. Чоловіка затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють походження наркотиків, шляхи їх подальшої реалізації, а також осіб, які можуть бути причетні до збуту наркотичних засобів.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області

(за матеріалами УБОЗ області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свободівці Рахова ...
Наступна новина: Сидір Кізін: «Недосконала ...

КОМЕНТАРІ