У Львівській області сокальські свободівці ініціюють встановлення у місті пам'ятника Небесній сотні

У Львівській області сокальські свободівці ініціюють встановлення у місті пам'ятника Небесній сотні

16.04.14 12:44 0 669
Голова Сокальської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Петренко та керівник фракції ВО "Свобода" у міській раді Юрій Товарянський звернулися до міського голови Богдана Зарічного з проханням підтримати ініціативу встановлення пам'ятника Небесній сотні у центрі Сокаля.

Як розповідає голова фракції ВО "Свобода" у Сокальській міській раді Юрій Товарянський, це ініціатива не лише свободівців, а й всіх сокальчан, які хочуть вшанувати новітніх героїв. "Я переконаний, що вже на черговій сесії міської ради ми створимо організаційний комітет і розпочнемо активну роботу зі встановлення пам'ятника Небесній сотні. Ми ж зі свого боку зробимо все можливе для позитивного вирішення цього питання", – зазначив свободівець.

"Зважаючи на героїчну боротьбу та чин українських патріотів під час Революції гідності з листопада 2013 року по березень 2014 року, з метою увічнення пам'яти, героїзму та самопожертви українців, які загинули по всій України у боротьбі з диктатурою і тиранією, просимо Вас розглянути можливість встановлення пам'ятника героям Небесної сотні у місті Сокалі", – йдеться у зверненні до Сокальської міської ради.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі автора ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ