На Львівщині правоохоронці провели акцію "За чисте довкілля"

На Львівщині правоохоронці провели акцію "За чисте довкілля"

16.04.14 10:08 0 614
Для сучасної людини дуже важливо те, в яких умовах вона живе і працює. Заметені доріжки, зручний і затишний двір, вільне місце для паркування автомобілів – часто саме від цих складових залежить і настрій людини, і її працездатність. Тому, на Львівщині правоохоронці провели акцію «За чисте довкілля».

У суботу, 12 квітня, львівські правоохоронці провели акцію «За чисте довкілля». Так, як такий захід вже став традиційним і проводиться щорічно, до весняної толоки підготувались заздалегідь. За кожним підрозділом була закріплена територія для впорядкування та прибирання, а також визначені місця для висадки дерев.

«Зусиллями львівських правоохоронців були виконані роботи по очищенню тротуарів, обробці дерев, висадці та благоустрою газонів, фарбуванню парканів та господарських будівель, підготовлені до посіву клумби й квітники, а також – проведено санітарну обрізку дерев і кущів та вивіз минулорічного листя». – повідомив заступник начальника ГУМВС України у Львівській області, полковник міліції Андрій Карпінець.

Під час акції міліціонери посадили 107 кущів, понад 135 дерев, ліквідували 17 сміттєзвалищ і упорядкували майже гектар газонів.

Кожен міліціонер доклав максимум зусиль для благоустрою рідного краю.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Одноденний заробіток ...

КОМЕНТАРІ