В Житомирській області в умовах сьогодення значно зростають вимоги до роботи служби карного розшуку та міліції загалом

В Житомирській області в умовах сьогодення значно зростають вимоги до роботи служби карного розшуку та міліції загалом

16.04.14 11:00 0 657
На цьому наголосив в.о. начальника УМВС в Житомирській області Юрій Демяненко під час зустрічі з нагоди 95-ї річниці карного розшуку, яка відбулась в управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області за участю голови облдержадміністрації Сидора Кізіна.

В.о. начальника УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко привітав колег із професійним святом і наголосив на тому, що карний розшук по праву вважається авангардом міліції. Співробітники служби неодноразово доводили своє вагоме значення у справі захисту громадян і держави від злочинності. За його словами, працівники внутрішніх справ мають навчитися працювати відкрито, гласно і прозоро, відповідаючи за свою роботу перед громадськістю й опиратися на її допомогу. Зараз вкрай необхідно підняти відсоток довіри жителів Житомирщини до міліції.

В.о. начальника УМВС України в Житомирській області подякував ветеранам карного розшуку, більшість з яких стали легендами служби в регіоні. Юрій Демяненко переконаний, що для цього підрозділу не існує непосильних завдань, оскільки його основою є міцний колектив справжніх фахівців та патріотів, які здатні відстоювати законність й правопорядок на рідній землі.

До привітань в.о. начальника УМВС України в Житомирській області приєднався і начальник управління карного розшуку УМВС України в області Віктор Бугира. Він запевнив, що працівники служби і надалі докладатимуть зусиль до того, щоб звести злочинність в регіоні нанівець.

Кращі працівники карного розшуку Житомирщини отримали дострокові звання згідно з наказом Міністерства внутрішніх справ України. Окрім цього співробітники і ветерани служби були удостоєні нагородами від УМВС України в Житомирській області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Новим директором ...

КОМЕНТАРІ