В Житомирській області сергій Чорний – новий голова Лугинської райдержадміністрації

В Житомирській області сергій Чорний – новий голова Лугинської райдержадміністрації

16.04.14 08:28 0 681
Під час робочого візиту до Лугинського району голова облдержадміністрації Сидір Кізін офіційно представив нового голову райдержадміністрації. Відтепер районом керуватиме Сергій Антонович Чорний.

Сидір Кізін ознайомив керівництво та громаду району із завданнями від нової української влади та висловив сподівання, що Сергій Чорний докладе усіх зусиль до їх успішної реалізації на території Лугинщини. Очільник області, зокрема, наголосив і на необхідності створення комфортних умов для розвитку підприємств, оскільки завдяки їх функціонуванню з’являються нові робочі місця, залучаються інвестиції та відбувається економічне зростання.

Голова райдержадміністрації Сергій Чорний зазначив про те, що усвідомлює глибину відповідальності за долю району та знає всі його нагальні проблеми.

У ході робочого візиту на Лугинщину, Сидір Кізін передав району документи на новий реанімобіль та ознайомився із проблемами Липницького спиртзаводу, який наразі не працює. Сидір Васильович запевнив, що керівництво області візьме на контроль це питання і сприятиме відновленню роботи бюджетоутворюючого підприємства, оскільки свого часу воно було одним із найбільших виробників спирту в нашій державі.

Довідково: Сергій Чорний народився 30 березня 1961 року на Вінниччині. Закінчив Вінницький медичний інститут імені. М. І. Пирогова. Останнім часом працював головним лікарем обласного міжрайонного діагностичного центру в місті Коростень.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ