Житомирщина: на півночі Донецької області розпочалася антитерористична операція

Житомирщина: на півночі Донецької області розпочалася антитерористична операція

16.04.14 13:02 0 651
Вранці на півночі Донецької області розпочалася антитерористична операція. Про це повідомив в.о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов, відкриваючи пленарне засідання парламенту у вівторок.

Плани Російської Федерації, зазначив він, «були і залишаються брутальними» - «вони працюють над тим, щоб палав весь Південь і Схід України». «Те, що більшість цих регіонів залишаються стабільними, демонструють приклад на підтримку нашої держави і державності, - у тому числі, заслуга і влади, і багатьох депутатів, які зараз знаходяться в проблемних регіонах», - наголосив керівник Парламенту.

О.Турчинов зазначив, що Донбасу, безумовно, «загрожує колосальна небезпека». «Але крім російського спецназу і терористів, там є сотні тисяч обдурених російською пропагандою громадян України, а поруч з ними - сотні тисяч ні у чому не винних українців, і саме тому проводити будь-які антитерористичні заходи треба виважено і відповідально, і мета цих заходів - захист людей», - підкреслив він.

О.Турчинов поінформував, що вранці на півночі Донецької області розпочалася антитерористична операція, заявивши, що вона проводитиметься «поетапно, відповідально і виважено». «Мета цих дій - захистити громадян України, зупинити терор, злочинність, спроби розірвати на шматки нашу країну», - наголосив він.

При цьому Голова Верховної Ради звернувся до всіх, хто хоче проявити героїзм і захищати Україну, із закликом поповнювати лави правоохоронних органів, Національної гвардії, Збройних Сил України. «А бити вікна у Верховній Раді - не героїзм, а злочин проти власної держави», - додав він.

О.Турчинов також зазначив, що можна змінити керівництво Верховної Ради і Кабінету Міністрів, але від цього економічна ситуація не покращиться. «Потрібна консолідація всієї країни, припинення істерики, потрібні єдність, впевненість і координація дій. Переконаний: спокійно, впевнено ми разом наведемо лад у нашій країні і переможемо», - зазначив він.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ