У Рівненській області в рамках тижня безпеки життєдіяльності рятувальники відвідують навчальні заклади

У Рівненській області в рамках тижня безпеки життєдіяльності рятувальники відвідують навчальні заклади

16.04.14 10:13 0 606
Дубенський міськрайонний сектор ГУ ДСНС України у Рівненській області бере активну участь у проведенні відкритих уроків, зустрічей та бесід з дітьми з основних питань безпеки життєдіяльності. Насамперед заходи направлені на роз’яснення правил поведінки у різних надзвичайних ситуаціях, пов’язаних з безпекою життєдіяльності серед учнів шкільних та дошкільних навчальних закладів.

Так, 15квітня було проведено чергові зустрічі рятувальників з учнями та дошкільнятами у навчальних закладах міста Дубно. Зустрічі були побудовані на діалогах з дітьми. У ході уроків дітям розповідали правила поведінки у різних надзвичайних ситуаціях. Також працівники Держслужби з НС навели приклади найпоширеніших ситуацій, які виникають у повсякденному житті. Хлопчики та дівчата показали хороші знання щодо дій у випадку виникнення пожежі.

Працівники Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС вважають, що діти не тільки повинні мати чітке уявлення про причини нещасних випадків і заходи щодо їх запобігання, але й уміти за необхідності надати правильну першу допомогу. Тому, саме для попередження дитячого травматизму та загибелі дітей співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій проводять низку профілактичних заходів у вигляді акцій, бесід, конкурсів.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Одноденний заробіток ...
Наступна новина: Керівництво закарпатської ...

КОМЕНТАРІ