Квартирного крадія у Рівному затримали жителі помешкання

Квартирного крадія у Рівному затримали жителі помешкання

16.04.14 14:14 0 630
26-річний Тарас та 30-річний Руслан, мешканці квартири на вулиці Степана Бандери, затримали зловмисника, котрий намагався викрасти особисті речі з їх квартири.

Близько другої години ночі хлопці поверталися з відпочинку з одного із розважальних закладів обласного центру додому, коли в під’їзді побачили, що двері до квартири відчинені, а в оселі знаходиться невідомий чоловік.

Зловмисник проник до оселі шляхом злому замка вхідних дверей. Намагався викрасти чоловічі парфуми, 3-G модем, дві флешки та медаль за спортивні заслуги. Проте не встиг винести викрадене.

Як з’ясували оперативники Рівненського міськвідділу міліції, зловмисником виявився 30-річний рівнянин Олексій. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

— Я викруткою зломив замок дверей, зайшов до квартири й почав шукати дорогі речі, — розповідає Олексій. — Встиг деякі з них навіть покласти до карманів. Викрадене хотів збути, виручені ж кошти витрати на власні потреби.

— За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС Руслан Мельник. — Наразі Олексію оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу — домашній арешт.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Маленькі львів'яни ...

КОМЕНТАРІ