Щоб Великодні свята на Тернопільщині пройшли без надзвичайних пригод

Щоб Великодні свята на Тернопільщині пройшли без надзвичайних пригод

16.04.14 11:47 0 880
Незабаром, 20 квітня, увесь християнський світ зустрічатиме одне з найбільш шанованих церковних свят – Великдень.

Напередодні Свята співробітники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області здійснюють перевірку протипожежного стану культових споруд області звертаючи особливу увагу на наявність первинних засобів пожежогасіння, стан евакуаційних виходів, справність електромережі, тощо. Під час передсвяткових інспектувань рятувальники проводять інструктажі з церковнослужителями щодо протипожежного стану храмів, а з прихожанами – бесіди на тему дотримання правил безпеки в побуті.

Інформація, за результатами перевірок, надається місцевим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування та керівникам релігійних конфесій для вжиття відповідних заходів щодо покращення протипожежного стану культових споруд.

У період святкування Великодня пожежно-рятувальні підрозділи області нестимуть службу в посиленому варіанті. Керівництво Управління ДСНС області переконане, що завдяки спільним зусиллям рятувальників та церковних служителів свята пройдуть без надзвичайних пригод.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ