Ініціативна група запрошує представників інститутів громадянського суспільства стати членами Громадської ради при УМВС України в Тернопільській області

Ініціативна група запрошує представників інститутів громадянського суспільства стати членами Громадської ради при УМВС України в Тернопільській області

16.04.14 13:50 0 725
Як раніше повідомлялося, в УМВС України в Тернопільській області розформовано діючу Громадську раду при УМВС у зв’язку з тим, що вона не засідала протягом останніх трьох місяців. Водночас, створено ініціативну групу з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при УМВС України в Тернопільській області.

Громадська рада при УМВС України в Тернопільській області, як постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган утворюється на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі - інститути громадянського суспільства).

Склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах, які будуть проведені через 30 днів, з часу створення ініціативної групи. Тим, хто бажає взяти участь у роботі Ради та стати її членом, слід звернутися до ініціативної групи та подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;

- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;

- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Документи приймаються до 30 квітня поточного року. Надсилати їх можна на електронну адресу: trpg@ukr.net.

Детальнішу інформацію щодо членства в Громадській раді при УМВС України в Тернопільській області можна дізнатися, зателефонувавши до представників ініціативної групи за номерами: 0967003955 (Володимир Шевченко) та 0964708810 (Володимир Малишевський).

Про час та місце проведення установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при УМВС України в Тернопільській області буде повідомлено додатково.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянку обікрав внук
Наступна новина: Закарпатські стражі доріг ...

КОМЕНТАРІ