На Тернопіллі поки пенсіонери були в лікарні, їх домівку обікрав родич

На Тернопіллі поки пенсіонери були в лікарні, їх домівку обікрав родич

16.04.14 16:36 0 634
Лише на одну ніч подружжя пенсіонерів з Гусятинщини залишило без нагляду свою домівку, а з цього встиг скористатися злодій. З’ясувалося, діяв свій.

Вибиті вхідні двері – перше, що кинулося у вічі стареньким, коли вони повернулися з лікарні додому. У будинку панував безлад: речі розкидані, шухляди висунуті, а зі сховку зникли їх мізерні заощадження, а це майже 600 гривень. Також злодій прихопив з собою пляшку шампанського.

Вже через декілька годин після того, як до співробітників Гусятинського райвідділу внутрішніх справ надійшла заява від потерпілих, злодія було затримано. Коли міліціонери повідомили стареньким, кого підозрюють у злочині, ті неабияк здивувалися – на їх скромні пожитки спокусився 20-річний родич, що, до слова, мешкає неподалік.

Як розповів начальник Гусятинського райвідділу міліції Олег Демчан, крадія застали вдома. Він саме встиг допити крадену пляшку шампанського. А от витратити чужі гроші не встиг, їх у нього вилучили.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. За крадіжку, поєднану із проникненням у житло (ч.3 ст.185 ККУ), молодикові доведеться провести за гратами від трьох до шести років. Міру покарання йому визначить суд.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ