Громада майдану підтримала керівника тернопільської міліції Василя Облещука

Громада майдану підтримала керівника тернопільської міліції Василя Облещука

16.04.14 09:53 0 665
Процедура призначення Василя Корнелійовича Облещука на посаду керівника обласного управління внутрішніх справ пройшла усі етапи, ініційовані Міністерством внутрішніх справ, - від громадського обговорення кандидатури до співбесіди з кадровою комісією в стінах МВС.

Думка членів комісії щодо кандидатури керівника міліції Тернопільщини практично співпала з думкою тернопільської громади. Але наступного дня після призначення під адмінбудівлею обласного управління міліції зібралися представники двох політичних сил, які були незадоволені таким кадровим рішенням, мотивуючи свої протести, що полковник Облещук працював при попередній владі. Проте прийшли й прихильники Василя Корнелійовича, котрі не один рік пліч-о-пліч служили з ним, знають його як чесну та порядну людину. Тоді й домовилися, аби начальник міліції справді був народним обранцем, питання треба винести на розгляд громади тернопільського майдану.

У неділю віче відбулося на Театральній площі. Щоправда, його організатори, а це одна з політичних сил, таки пробувала нав’язати громаді свою думку щодо незгоди з кандидатурою Облещука, проте люди вирішили по-іншому: Тернопільщині потрібен керівник, який добре знає область, знає менталітет місцевого населення, має досвід роботи.

Василь Корнелійович, виступаючи перед журналістами, зазначав, що докладе усіх зусиль, аби повернути довіру краян до міліції.

- Уже наступного тижня при управлінні міліції ми створимо громадську раду, куди входитимуть представники усіх громадських організацій краю, журналісти і звичайні люди, котрим небайдужа доля нашої держави, – зазначив полковник міліції. - На обговорення громадськості виноситимемо усі насущні проблеми, якими житиме правоохоронне відомство, - від кадрових призначень до резонансних подій. Прозорість та відкритість - ось основні принципи нашої роботи, а спільне завдання – це порядок і спокій в нашому краю,- резюмував Василь Облещук.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Долинянина викрили в ...
Наступна новина: Штурмом міліції в Горлівці ...

КОМЕНТАРІ