На Тернопіллі голова обласної ради Василь Хомінець привітав із професійним святом працівників ДАІ

На Тернопіллі голова обласної ради Василь Хомінець привітав із професійним святом працівників ДАІ

16.04.14 14:34 0 744
«Наша держава переживає складні часи, – зазначив Василь Хомінець. – Але це не означає, що ми повинні забувати про дні народження чи професійні свята. Життя триває. І як ніколи ми повинні об’єднуватися у наших спільних помислах, роблячи усе кожен на своєму місці для розбудови та відродження держави. Тернопільська обласна рада щиро вірить, що працівники ДАІ відродять довіру людей, бо працюють тут патріоти, які докладуть зусилля для того, щоб жити у вільній, справедливій Україні. Спільно ми подолаємо усі проблеми. Бажаю вам наснаги, сили та впевненості. Служіть чесно та віддано на благо народу України, якому ви заприсяглися на вірність. Нехай оминають вас негаразди, доля дарує добро та здоров’я. І щоразу із чергувань чи надзвичайних випадків повертайтеся додому живими, адже вас чекають рідні. Нехай вас оберігає Господь».

Василь Хомінець нагородив кращих працівників ДАІ області грамотами обласної ради.

«Дякую ще раз за вашу працю, адже ви сприяєте дотриманню законності та правопорядку в усіх куточках області – від обласного центру до найвіддаленіших районів. Хай натхнення та здобутки завжди допомагають долати життєві труднощі та негаразди, підтримують Вас у нелегкій службі на благо народу України».

Василь Хомінець переконаний, що керівник обласної ДАІ Андрій Матрифайло зуміє організувати роботу так, щоб тернопільське управління було одним з найкращих в Україні.

Довідково. 14 квітня 1997 року Кабінет Міністрів прийняв текст «Положення про Державну автомобільну інспекцію». Вона функціонує при Міністерстві внутрішніх справ України. З того часу 14 квітня відзначається День працівників ДАІ.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Панькевич: ...

КОМЕНТАРІ