На весняній толоці в Тернопільській спецшколі робота аж кипіла: допомагали шефи з міліції та міграційної служби

На весняній толоці в Тернопільській спецшколі робота аж кипіла: допомагали шефи з міліції та міграційної служби

16.04.14 08:21 0 725
В рамках проведення щорічної акції "За чисте довкілля" співробітники тернопільського міськвідділу міліції та працівники обласного апарату Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області допомогли підшефним впорядкувати територію навчального закладу.

- Тернопільською спеціальною загальноосвітньою школою для дітей з особливими освітніми потребами ми опікуємося вже не один рік, - каже начальник міськвідділу міліції Олександр Хілюк. - Доброю традицією стало не тільки вітати дітлахів зі святами, а й щовесни допомагати вихованцям закладу прибирати та озеленювати територію школи.

Цьогоріч гості висадили живопліт із молодих ялинок. Спільними зусиллями з роботою впоралися за декілька годин.

Проте на цьому допомога не завершилася. Зі слів заступника начальника УДМС України в Тернопільській області Івана Чубатого, коли працівники обласного апарату дізналися, що в підшефному закладі планують ремонтні роботи, вирішили допомогти необхідними будівельними матеріалами.

- Надзвичайно важливо, аби наші вихованці вчилися в якнайкращих умовах, адже вони у нас особливі і потребують ще більше уваги і турботи ніж звичайні діти, - каже директор школи Лариса Акменс, - у цьому нам дуже допомагають наші шефи. Разом ми і святкуємо, і працюємо.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прем'єр-міністр України ...

КОМЕНТАРІ