Брюстер радить Леапаї

Брюстер радить Леапаї "мочити" Кличка

16.04.14 14:44 0 645
Екс-чемпіон світу американець Леймон Брюстер, що завдав останньої поразки українцеві Володимиру Кличку в квітні 2004 року, розповів, як обов'язковому претендентові на пояс WBO Алексу Леапаї слід діяти на рингу проти чемпіона. Про це повідомило видання "Чемпіон".

"Понад усе мене вражає те, що проти Кличка більше ніхто не використовує лівий крюк, - цитує Брюстера Hamburger Abendblatt. - Усі великі супертяжи мали потужний лівий хуком - Джо Фрезер, Майк Тайсон, навіть Мохамед Алі.

У мене також був подібний удар. Проте, тренери старої школи вже пішли, зараз ніхто не вчить бити лівим боковим. Наприклад, Віталій Кличко був створений для пропуску ударів лівий хуком. Будь-хто, хто зміг би ударити його так два-три рази, нокаутував би Кличка. Володимир схожий на Віталія. Тому для перемоги над Кличком потрібен тиск, лівий хук і сильна психіка. Володимира можна побити також, як колись я.

Слід зазначити, що з моменту поразки від Брюстера Володимир провів дев'ятнадцять переможних поєдинків, - цитує Леапаї sportbox.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ