Будівництво індустріальних парків розпочнуть у 5 містах України

Будівництво індустріальних парків розпочнуть у 5 містах України

16.04.14 11:26 0 650
Голова Держінвестпроекту Сергій Євтушенко вручив мерам п’яти міст України – Львова, Долини, Славути, Коростеня і Кременчука – витяги з реєстру індустріальних парків. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«За 22 роки незалежності в Україні не було створено достойної інвестиційної інфраструктури для створення індустріальних парків. перші п’ять таких парків вже внесені до реєстру», – сказав Євтушенко.

За його словами, діяльність індустріальних парків зможе залучити за 5-7 років в економіку України близько 8-10 мільярдів доларів інвестицій. Таким чином, це дасть можливість створити 80 тисяч робочих місць та суттєво збільшити показники ВВП, сказав голова Держінвестпроекту.

Присутній на зустрічі голова представництва Європейського союзу в Україні Ян Томбінський заявив, що впевненість інвестора в законодавчій базі є найголовнішою передумовою економічного розвитку країни.

«Україна має забезпечити для інвестора умови, за якими вітчизняне законодавство не змінюватиметься кожного року. Для інвестора головне стабільна законодавча система», – сказав Томбінський.

Індустріальний парк – промисловий майданчик, на якому ведуть свою діяльність кілька незалежних підприємств з однієї або різних галузей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ