У Чернівцях затримали розповсюджувачів наркотичних речовин

У Чернівцях затримали розповсюджувачів наркотичних речовин

17.04.14 09:50 0 634
Один із підозрюваних влаштував у себе в машині справжній «наркотичний супермаркет». При затриманні оперативники виявили речові докази: наркотики, гроші та електронні ваги.

Працівники відділу по боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Чернівецькій області викрили злочинну діяльність 22-річного чернівчанина саме в той момент, коли останній намагався збути 8 грамів наркотичного лікарського засобу мешканцю міста Луцька.

Конвалюта з уламками пігулки обійшлася 24-річному хлопцю у 700 гривень. Наразі наркотична речовина вилучена та направлена на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області. Також правоохоронцям стало відомо, що продавець дану речовину купував напередодні. За неї він виклав 500 гривень.

Завдяки професійним та злагодженим діям правоохоронців вдалося встановити особу та відшукати і «першоджерело» надходження наркотиків. Ним виявився 32-річний мешканець обласного центру. Молодик останнім часом ніде офіційно не працював, перебивався тимчасовим заробітком. Але, як стало відомо, основним джерелом його доходу був збут наркотичних та психотропних речовин.

Під час огляду автомобіля підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили одну пігулку наркотичного лікарського засобу «Subutex» вагою 8 грамів, п’ять згортків з амфетаміном загальною вагою 5 грамів, поліетиленовий пакетик з пігулкою світлого кольору вагою 1 грам, чотири паперових згортки з марихуаною загальною вагою 25 грамів, електронні ваги із залишками амфетаміну, три металевих ножі, металевий телескопічний кийок, гроші в сумі 655 гривень та інші прилади, які використовувались для вживання та фасування наркотичних засобів та психотропних речовин.

Мірою запобіжного заходу відносно обох розповсюджувачів наркотиків було обрано тримання під вартою. Наразі правоохоронці встановлюють шляхи отримання та інші канали збуту наркотичних засобів та психотропних речовин.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ