У Волинській області внаслідок автопригод травмовано семеро осіб

У Волинській області внаслідок автопригод травмовано семеро осіб

17.04.14 13:11 0 996
У суботу о 19-й годині вечора по вул. Ківерцівській у м. Луцьку зареєстровано автопригоду. 52-річний водій, керуючи автомобілем «Део», не вибрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого скоїв зіткнення з автомобілем «Шевроле» під керуванням 34-річного лучанина, що рухався в попутному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій «Део» отримав тілесні ушкодження, після огляду лікарів його відпустили додому.

Наступного дня, о 5-й годині ранку поблизу села Луків Турійського району зіткнулися два транспортні засоби. 24-річний водій, житель м. Луцька, рухаючись автомобілем «КІА СІД», не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем «Фольксваген ЛТ-35», за кермом якого знаходився 45-річний житель Ковельського району, який рухався попереду в попутному напрямку. У результаті зіткнення обидва автомобілі виїхали на зустрічну смугу руху та перевернулись у кювет. Внаслідок автопригоди водій «Фольксвагена» отримав тілесні ушкодження та був доставлений у Ковельську центральну районну лікарню.

Того ж дня за допомогою в Рожищенську центральну районну лікарню із тілесними ушкодженнями звернувся 29-річний житель м. Рожище. Після проведення перевірки правоохоронці встановили, що травму останній отримав внаслідок автопригоди, що трапилась 11 квітня.

Також у неділю трапилася автопригода за участю маршрутного таксі, де травмовано четверо людей. Пообіді поблизу села Замшани Ратнівського району, 47-річний водій, керуючи автобусом «Мерседес Бенц 709» з’їхав у правий по ходу руху кювет. За словами водія, в автобуса відмовило рульове управління. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чотири пасажири автобуса отримали тілесні ушкодження: дві дівчини 18 та 16 років, а також 43-річний чоловік, після огляду лікарями вирушили додому, 43-річна жінка з отриманими тілесними ушкодженнями була госпіталізована в хірургічне відділення Ратнівської центральної районної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод проводяться перевірки, вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині майже 600 ...
Наступна новина: У КНУ ім. Шевченка буде ...

КОМЕНТАРІ