Не Свари мене, Мамо

Не Свари мене, Мамо

17.04.14 16:56 0 1258
15 квітня відбулася подвійна прем’єра. Вперше в ефір вийшла і пісня і група, хоча голос вокаліста цієї групи вам, напевно, давно знайомий. Звати його Сашко Положинський, але це не нова робота Тартака, а перша пісня його «бісайд проекту», як він сам це називає, групу Був’є. Композиція ж має назву Не Свари мене, Мамо.

Річ у тому що Положинський, як плодовитий автор, пише більше пісень, ніж може виконати його група Тартак. Тому частину з цих треків він роздаровує друзям, але частина так і залишається незатребуваною. І тут у нагоді стало одне знайомство Сашка:

«Познайомився я у Луцьку з одним хлопцем, якого звати Роман Сорока. Коротше кажучи, ми домовилися працювати так, що я приношу свої пісні, а Роман «одягає» їх у гарну музику, запрошує музикантів, яких вважає необхідними для реалізації цих наших спільних музичних ідей і те, що виходить, ми виносимо все це на розсуд публіки, а там уже – як Бог дасть».

Зараз в процесі роботи Був’є перебуває 5 композицій. Не Свари Мене, Мамо– єдина завершена річ на цей момент і тому з неї Положинський і вирішив почати. До того ж ця пісня давно вже проситься в ефір.

«Пісня написана років зо три тому. Свого часу я пропонував її хлопцям з Kozak System, але вона їм, якось, не дуже пішла. Намагалися ми її також зробити з Тартаком, але музиканти не дуже загорілися ідеєю взяти її до нашого тартаківського репертуару… коротше кажучи, пісня залишилася нереалізованою. І мені захотілося нею почати ще й тому, що за останні кілька місяців вона набула додаткової актуальності, як мені здається».

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До дня народження ...

КОМЕНТАРІ