В Закарпатській області до Мукачівського міськвідділу принесли унікальні різновиди зброї

В Закарпатській області до Мукачівського міськвідділу принесли унікальні різновиди зброї

17.04.14 14:24 0 676
Під час місячника добровільної здачі зброї в Мукачеві здали на реєстрацію в міліцію шаблі, штик-ножі та тесаки. Як кажуть у дозвільній службі, такого антикваріату їм реєструвати давно вже не доводилося...

До Мукачівського міськвідділу міліції звернувся мешканець с. С.Давидково Мукачівського району. Чоловік вирішив здати на експертизу старовинні речі, які він знайшов під час чищення своєї криниці. Ці речі, вважає чоловік, можуть мати історичну цінність, адже їм не один десяток років.

Наразі всі речі перебувають на дослідженні у Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі при УМВС області.

Нагадаємо, що протягом квітня триває місячник добровільної здачі зброї, під час якого громадяни мають змогу здати і зареєструвати на себе зброю, уникнувши при цьому будь-якої відповідальності.

Якщо ви маєте незареєстровану вогнепальну чи іншу зброю, то в період проведення місячника добровільної здачі зброї вам слід звернутися з відповідною заявою до міліції. Працівники дозвільної системи нададуть вам кваліфіковану консультацію, допоможуть у легалізації зброї. За довідками звертайтеся за адресою: м.Мукачево, вул.Маргітича, 48, каб.№6.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Футбол: «Дніпро» ...

КОМЕНТАРІ