В Закарпатській області хустські правоохоронці радять, як не стати жертвою крадіїв

В Закарпатській області хустські правоохоронці радять, як не стати жертвою крадіїв

17.04.14 10:16 0 632
До чергової частини Хустського міськвідділу міліції по телефону «102» звернулася місцева жителька з повідомленням про те, що з її будинку викрадено гроші.

Під час огляду будинку правоохоронці вилучили сліди пальців рук та встановили, що власники будинку ховали ключі від вхідних дверей на порозі. Цим і скористався невідомий зловмисник, викравши гроші на кругленьку суму.

Злодія розшукують, водночас очільник хустської міліції Василь Турдай звертається до жителів Хустщини з проханням подбати про безпеку свого житла. Надійно замикайте двері, вікна та ховайте цінні речі в надійних місцях. Особливо ж «урожайним» для злодіїв є період, коли люди святкують або залишають без нагляду своє помешкання.

Щоб ваша оселя не стала об′єктом крадіжки, варто прислухатися до кількох простих порад, які дають міліціонери:

- Підтримуйте добрі стосунки зі сусідами. Зайва пара пильних очей ніколи не завадить.

- Не повідомляйте домашню адресу і номер телефону стороннім без потреби.

- Не носіть ключі від квартири разом з документами. Втративши ключі, негайно замініть замки або ж поставте додаткові двері. Дуже необачно залишати ключі під килимком або в поштовій скриньці.

- Не зберігайте вдома великі суми готівкових грошей, не залишайте гроші і цінні речі на видному місці. Не варто ховати гроші або коштовності у скриньках, в чайних і столових сервізах, в документах, між постільною білизною, під матрацом, під килимами - туди злодії заглянуть перш за все;

- Якщо ваш будинок «повна чаша», ви живете в достатку і хороше матеріальне становище явно помітно оточуючим, не варто вводити злочинців «у спокусу», є сенс подбати про встановлення охоронної сигналізації. Іноді один тільки вид встановленої сигналізації відбиває у злочинців бажання ризикувати свободою.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Тренер Кличка: Я ненавиджу ...

КОМЕНТАРІ