На Хмельниччині новини регіоінівБлагодійний концерт для військових авіаторів

На Хмельниччині новини регіоінівБлагодійний концерт для військових авіаторів

17.04.14 13:47 0 697
Кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ст., почесна громадянка м.Старокостянтинова, письменниця, журналістка, диктор районного радіомовлення і ведуча обласного ТБ, громадська діячка Оксана Радушинська організувала благодійний концерт для військовослужбовців старокостянтинівської бригади тактичної авіації ім. П.Франка. Запросила до участі в акції відомих хмельницьких артистів, з котрими дружить і співпрацює вже не один рік, людей, котрих переважно можна побачити або на обласних-всеукраїнських-міжнародних сценічних майданчиках, або в екранах телевізорів.

Народна артистка України Марія Ясіновська, заслужений артист України Степан Тимчишак, заслужений працівник культури України Борис Лободюк, заслужений діяч естрадного мистецтва України Іван Пустовий, лауреат «Слов’янського базару» Віктор Шайда, володарка гран-прі «Червоної Рути» Дарія Коневега, скрипаль Антон Вараниця, брати Павло та Олександр Дасюки, Богдана Ясінська, а також старокостянтинівці Наталя Кирилішина, Олег Круторогий і капітан Олександр Петрук виконали найкращі пісенні та інструментальні номери зі свого репертуару. Глядачі не просто бурхливо аплодували, а й підтанцьовували, підспівували артистам, а ще справжнім хором відгукувалися на наше патріотичне «Слава Україні!», котре лунало раз-по-раз та від співаків, а то – від військових. Розмаїта пісенно-музична палітра забезпечила гарний настрій і естетичне задоволення кожному з глядачів: пісенна класика, ретро-пісні, сучасні енергійні, ліричні і патріотичні твори, гра на електро-скрипці, сопілках, баяні, чуттєва поезія – усе це гармонійно переплелося, зігріваючи найщирішими емоціями холодний день Вербної неділі.

«До організації акції долучилася ціла низка людей, котрі активно підтримали запропоновану мною ідею і посприяли в її реалізації – розповідає О.Радушинська. – Найперше вдячна командиру військової частини Миколі Коваленку, котрий апріорі дозволив провести концерт на території летовища, і заступнику командира бригади по роботі з особовим складом підполковнику Миколі Старушику; міському голові Старокостянтинова Миколі Мельничуку за організацію транспортування хмельничан; депутату обласної ради полковнику Євгену Блискуну; пп. Андрію Поліщуку, 42 ГБО (начальник Сергій Чеплаков); старокостянтинівському районному радіомовленню (директор Сергій Грищук). І звичайно – артистам. Вони усі, без вагань, погодилися співати для військовиків. Ніхто не нарікав на холодну погоду чи, можливо, відсутність якихось звичних для артистів зручностей. Більше того – щиро дякували за нагоду в отакий спосіб – своїм мистецтвом – долучитися до загальної справи підтримки нашої армії. Військовики також не залишилися в боргу – по завершенню концерту провели нам екскурсію аеродромом і нагодували смачним солдатським обідом».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: Росія й Німеччина знову ...
Наступна новина: В Луцьку навчання медичних ...

КОМЕНТАРІ