Українці у Лондоні влаштували пікет перед маєтком російського олігарха Усманова

Українці у Лондоні влаштували пікет перед маєтком російського олігарха Усманова

17.04.14 12:12 0 677
Українці у Лондоні влаштували пікет перед маєтком російського олігарха та прихильника агресорської політики Путіна Алішера Усманова.

Українці скандували «Санкції – російським олігархам! Санкції – Усманову!», закликаючи британський уряд звернути увагу на спонсорів режиму Путіна та вжити найжорсткіші санкції до них.

Про це VIDIA повідомив один із організаторів акції Стефан Цяприна.

Олігарх-мільярдер Усманов у квітні 2013 був названий найбагатшою людиною Великобританії за версією рейтингу The Sunday Times Rich List. Не так давно Володимир Путін підписав указ про нагородження мільярдера Алішера Усманова орденом За заслуги перед Вітчизною, найвищою цивільною нагородою Росії.

«Ми вимагаємо, щоб США і Великобританія виконати свої зобов’язання перед Україною згідно з Будапештським меморандумом. Україна потребує військового захисту від Росії і введення проти неї санкцій на зразок іранських», – сказала на мітингу представник Лондонського Євромайдану ХристинаЧимера.

На думку мітингувальників, Великобританія повинна припинити дозволяти прихильникам Путіна, таким як Усманов, жити у розкошах у Лондоні, в той час як їхні гроші йдуть на фінансування російського вторгнення в Україну.

Лондонський Євромайдан направив до країн-підписантів Будапештського меморандуму свої вимоги. Серед них зокрема введення санкцій проти Росії на зразок санкцій для Ірану, заморожування активів у Великобританії Російської держави та олігархів, заборона в’їзду на Захід для всіх державних чиновників РФ, надання економічної допомоги та організація миротворчої місії в Україну.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області син ...

КОМЕНТАРІ