Російські та українські інтелігенти з’їдуться у Київ на конференцію

Російські та українські інтелігенти з’їдуться у Київ на конференцію

17.04.14 10:13 0 652
24 і 25 квітня у Києві відбудеться конференція «Україна – Росія: діалог», метою якої є продемонструвати добру волю, солідарність і взаємну повагу.

У конференції візьмуть участь провідні російські та українські економісти, політологи, журналісти, а також громадські активісти, вчителі, лікарі, екологи та діячі науки і культури.

За уточненими даними, отриманими COLTA.RU в прес-центрі Михайла Ходорковського, серед тих, хто підтвердив свою участь будуть Дмитро Биков, Ілля Пономарьов, Альфред Кох, Яків Кротов, Володимир Мірзоєв, Олександр Морозов, Дмитро Орєшкін, Олександр Подрабінек, Марина Давидова, Катерина Дьоготь, Сергій Гандлєвський, Тетяна Щербина, Людмила Улицька, Андрій Курков, Семен Глузман та інші.

Серед завдань заходу – протидія інформаційній війні і пропаганді, складання «дорожньої карти» щодо виходу з кризи у відносинах України та Росії.

Після закінчення конференції, 25 квітня в 20:00, в НСК «Олімпійський» відбудеться концерт російських і українських музикантів, на якому, зокрема, виступлять групи «Бумбокс» і «Нічні снайпери».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ