У Лос-Анджелесі оголосили переможців кінопремії MTV Movie Awards

У Лос-Анджелесі оголосили переможців кінопремії MTV Movie Awards

17.04.14 09:44 0 597
У Лос-Анджелесі названі переможці кінопремії MTV Movie Awards – статуетки у вигляді золотої склянки з попкорном роздали найкращим артистам та стрічкам.

Як повідомляє УНН з посиланням на офіційний сайт премії, ведучим церемонії виступив комедійний актор Конан О’Брайан.

У категорії «Найкращий фільм» перемогу здобула стрічка «Голодні ігри: І спалахне полум’я». В активі фільму також призи за найкращу жіночу та чоловічу ролі – нагороди отримали Дженніфер Лоуренс і Джош Хатчерсон.

У номінації «Найкраща комедійна роль» перемогу здобув Джона Хілл за роботу у стрічці Мартіна Скорсезе «Вовк з Уолл-стріт». Міла Куніс стала найкращою лиходійкою за роль відьми у картині «Оз: Великий і могутній», а Джаред Лето переміг у номінації «Найкраще перевтілення на екрані» за роль трансвестита в стрічці «Далласький клуб покупців».

У категорії «Найкраща епізодична роль» премію отримала співачка Ріанна за появу в картині «Кінець світу 2013: Апокаліпсис по-голлівудськи», Марку Уолбергу вручили нагороду «Визнання поколінь», а звання новатора присвоєно Ченнінгу Татуму.

Щорічне телевізійне шоу, організоване телеканалом MTV з присудження нагород в галузі американського кіно, існує з 1992 року. Ця нагорода вважається престижною й авторитетною через те, що відображає справжні смаки аудиторії: за номінантів у режимі онлайн голосують безпосередньо глядачі телеканалу.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі виявлено 20 ...
Наступна новина: В Рівному володимир Хомко ...

КОМЕНТАРІ