На Сумщині обстріляли помешкання координатора «Правого сектора» і побили журналіста

На Сумщині обстріляли помешкання координатора «Правого сектора» і побили журналіста

17.04.14 11:12 0 630
Ввечері 15 квітня невідомі здійснили збройний напад на помешкання координатора «Правого сектора» в Шостці Сумської області, депутата міської ради Віталія Ляшка, який також є представниом кандидата в президенти Дмитра Яроша.

Про це Віталій Ляшко повідомив на своїй сторінці у Facebook. Наразі на місці події працює слідча група міліції, інформує «Радіо Свобода».

Представники «Правого сектора» вважають напад спробою залякати Віталія Ляшка, пов’язуючи це з його політичною діяльністю. У скоєному підозрюють представників проросійських організацій, зокрема спортивний клуб Шостки «ШКІД», чию діяльність пов’язують з народним депутатом Ігорем Молотком.

Раніше на адресу «ШКІД» та його керівника Олександра Кривулю лунали звинувачення у рекеті, їх називали організованою злочинною групою.

Цього ж вечора в Сумах невідомі жорстоко побили громадського діяча, письменника, головного редактора газети «Панорама» Євгена Положія. Наразі він в лікарні, де йому роблять операцію. У журналіста відкритий перелом руки та численні побої.

« 15 квітня, о 22:00 Евгена Положія жорстоко побили у власному гаражі. Він приїхав до дому, загнав машину в гараж, не встиг вийти з авто як отримав удар по голові, його кинули на підлогу заламали руки і били, ліву руку зламали, відкритий перелом», – повідомила дружина Євгена Анна Положій на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією УМВС у Сумській області, з цього приводу зараз проводяться оперативні дії та встановлюються причетні особи. Ця подія вже внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань та вирішується питання про початок кримінального провадження за статтею Кримінального кодексу про хуліганство.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Футбол: «Шахтар» ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ