В Івано-Франківській області в надвірнянця правоохоронці виявили "марихуану"

В Івано-Франківській області в надвірнянця правоохоронці виявили "марихуану"

17.04.14 08:03 0 606
Оперативники карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу міліції під час відпрацювання території на одній із вулиць міста виявили молодого чоловіка з наркотичною речовиною в кишені. Як виявилось, молодий надвірнянець зберігав при собі біля семи грам марихуани.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міського відділу міліції. В присутності понятих міліціонери вилучили пакет, наповнений речовиною рослинного походження, схожою на марихуану, вагою близько семи грам.

На запитання правоохоронців, що це за речовина, парубок відповів, що це «марихуана», яку він зберігає для власного вживання. Тепер правоохоронці встановлюють джерело надходження наркотику, проводиться подальша перевірка.

Працівники міліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Чоловіку загрожує обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Речові докази вилучені та направлені до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області для проведення хімічного дослідження.

СЗГ УМВС України

В Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ