У Львові змагалися юні інспектори руху

У Львові змагалися юні інспектори руху

17.04.14 08:10 0 770
«Ти забудь про дискотеки, вивчи правила безпеки», - закликають однолітків львівські ЮІРівці. Школярі переконані: мудру азбуку дороги повинні обов’язково знати всі: не лише дорослі, але й малята!

Про важливість та потрібність такої науки юні інспектори руху розповідали у своїх виступах. Не забули нагадати й про те, якими можуть бути наслідки необачності на дорозі.

Змагання юних знавців дорожньої абетки - вже традиційні для львівських школярів. Такі конкурси допомагають малечі краще засвоїти Правила дорожнього руху, навчають дбати про власну безпеку, застерігають від легковажних кроків.

Цього року змагання серед юних інспекторів руху міста Лева відбувалися у навчально-виховному комплексі імені Василя Симоненка. У перегонах взяли участь п’ять команд із різних районів міста.

Переможців визначали за результатами трьох конкурсів. Перший етап - перевірка теоретичних знань із Правил дорожнього руху, другий - змагання юних регулювальників. І, нарешті, останній, найбільш відповідальний конкурс - виступ «Агітбригади», під час якого школярі повинні яскраво та цікаво розповісти про основні правила безпеки на дорозі.

Перемогу у міському конкурсі ЮІР одержали дві команди - школярі з СЗШ №46 (Франківський район) та загін юних інспекторів руху Львівської української гуманітарної гімназії (Залізничний район). Фіналісти змагань представлятимуть місто Лева в обласному огляді команд ЮІР, що відбудеться у травні.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівські області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Своє професійне свято ...
Наступна новина: Майже сотня майданівців ...

КОМЕНТАРІ