У Львівській області правоохоронці викрили зловмисника, котрий завдав тілесних ушкоджень червоноградцю

У Львівській області правоохоронці викрили зловмисника, котрий завдав тілесних ушкоджень червоноградцю

17.04.14 16:23 0 650
У Червонограді правоохоронці викрили зловмисника, котрий завдав тяжких тілесних ушкоджень 27-річному місцевому мешканцю після дискотеки.

У Червоноградський міський відділ міліції 10 квітня надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлений 27-річний місцевий мешканець з діагнозом проникаюче ножове поранення.

«Встановлено, що ножове поранення 27-річному чоловікові спричинив 32-річний червоноградець. Обидвоє чоловіків перебували на дискотеці, після її закінчення вони вийшли на вулицю де між ними виник конфлікт в ході якого зловмисник дістав ніж і спричинив потерпілому проникаюче ножове поранення», - повідомив начальник Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області, полковник міліції Володимир Калиш.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Відносно зловмисника обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі Михайло ...

КОМЕНТАРІ