У Рівненському районі особи ромської національності обікрали сім'ю

У Рівненському районі особи ромської національності обікрали сім'ю

17.04.14 12:42 0 682
78-річна Ванда Едуардівна, перебуваючи на городі разом зі своїм чоловіком біля будинку в селищі Квасилів почула, що у дворі гавкає пес. Коли подивилася у двір, то побачила групу ромів та одразу пішла до будинку.

Поки старенька підійшла, то з оселі, яку попередньо пенсіонерка закривала на ключ, вже виходила молода жінка ромської національності. Інша, разом із підлітком протягнули їй папери та попросили допомоги. А вже через хвилину невідомі особи зникли. Ванда Едуардівна запідозрила щось недобре і перевірила кімнату її дочки, 51-річної Ірини. Як виявилось, звідти зникли дев’ять золотих виробів. Коли дочка повернулась з роботи додому, жінка все розповіла, після чого Ірина повідомила про крадіжку до міліції.

— За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням в житло), — зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського РВ підполковник міліції Ігор Яблонський. — З місця події вилучено та направлено на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр кілька слідів пальців рук.

Наступного дня оперативники карного розшуку Рівненського райвідділу встановили осіб, які можуть бути причетні до крадіжки золота.

— Після проведення експертизи та комплексу всіх необхідних слідчих дій буде вирішено питання про притягнення винних до кримінальної відповідальності, — додав Ігор Яблонський.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ