Українці Португалії написали листа «московському царю – Путіну»

Українці Португалії написали листа «московському царю – Путіну»

17.04.14 09:29 0 664
Українці Португалії написали листа «московському царю – Путіну». Напередодні українська громада у Лісабоні провела відповідний мітинг під посольством Росії проти терористичних дій російських окупантів на території України. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

x «Пане Путін, невже ваші шпигуни, на яких ви витрачаєте більше грошей, ніж на благо народу, не доповідають вам, що завоювати повагу світу можливо добрими справами, а не вбивствами і терором?», – йдеться у листі-зверненні до російського президента від українців Португалії.

«Ви виставляли в лісабонських музеях цінні експонати своєї країни, щоб дивувати світ своїм багатством, а бідні українські мігранти, стверджують, що Україна – не Росія – у неї інші цінності», – йдеться у листі.

Учасники акції закликали російського лідера відмовитися від ідеології, пропагованої Сталіним, і не знущатися над своїм і чужими народами.

«Не знущайтесь над росіянами! Дайте їм та всьому світу відпочити від зла», – йдеться у листі.

Остання велелюдна акція протесту українців Португалії була присвячена засудженню дій Росії на території Криму, зокрема анексії півострова.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українець створив для ...
Наступна новина: На в’їздах в Суми будують ...

КОМЕНТАРІ