Чернівецькі міліціонери викрили браконьєрів

Чернівецькі міліціонери викрили браконьєрів

18.04.14 17:31 0 630
Шестеро чоловіків з мисливськими собаками влаштували собі несанкціоноване полювання у лісі на території села Валя Кузьміна Глибоцького району.

Місцевий мешканець повідомив правоохоронців про те, що у лісовому масиві стріляють невідомі. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Глибоцького райвідділу міліції.

Міліціонери встановили, що до стрілянини причетні шестеро буковинців – троє мешканців села Остриці Герцаївського району віком від 20 до 38 років, 52-річний житель села Валя Кузьмін та 40-річний мешканець села Волока Глибоцького району. Чоловіки порушили правила полювання перебуваючи в лісі без належного на те дозволу та у заборонений для полювання період.

З місця події правоохоронці вилучили мисливську гладкоствольну зброю 12-го калібру та 5 набоїв до неї. Окрім того, з автомобілів чоловіків вилучено 15 набоїв 12-го калібру та 9 набоїв 16-го калібру, а також мисливський ніж.

На горе-мисливців складено три протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 191 (Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів) та ч.1 ст. 85 (Порушення правил полювання) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі проходить ІІІ ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ