В Чернівецькій області відбулися урочистості з нагоди Дня пожежної охорони

В Чернівецькій області відбулися урочистості з нагоди Дня пожежної охорони

18.04.14 13:20 0 676
17 квітня з нагоди Дня пожежної охорони працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області провели різноманітні заходи. Так, 17 квітня у всіх пожежно-рятувальних підрозділах обласного центру було проведено День відкритих дверей. Рятувальники провели для дітей пізнавальну екскурсію, під час якої школярі змогли ознайомитися із спецтехнікою, за допомогою якої рятувальники виконують завдання за призначення.

Також всі охочі змогли позмагатися у різноманітних конкурсах, повправлятися у своїй спритності вдягання бойового одягу рятувальників та розгортання пожежних рукавів. А для учнів що завітали до пожежно-рятувальної частини №3 Чернівців, справжнім сюрпризом стала зустріч із найсильнішою людиною Центральної Європи, рятувальником Державної пожежно-рятувальної частини № 1 Управління ДСНС України у Чернівецькій області Костянтином Ільїним.

Окрім цього, в актовому залі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області відбулися урочистості з нагоди Дня пожежної охорони. На заході були присутні представники обласних та місцевих органів влади, керівництво Управління ДСНС України у Чернівецькій області та ветерани пожежної служби. Захід розпочався із зачитування вітального слова від Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка. Начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області генерал-майор служби цивільного захисту Едуард Братко подякував почесним гостям за теплі слова привітання та побажав особовому складу сімейного благополуччя та якомога менше тривожних викликів.

В ході урочистостей, працівників пожежно-рятувальних підрозділів за сумлінне виконання професійних обов’язків було нагороджено грамотами та відомчими нагородами. Велику увагу було приділено і ветеранам служби. Так, Олександр Ткачук був нагороджений відзнакою «Ветеран служби цивільного захисту», Петро Терновецький отримав почесну відзнаку Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України орден «Честь і слава» Всього під час заходу нагороди отримали 40 людей.

Також під час зустрічі після багаторічної служби на заслужений відпочинок було урочисто проведено начальника сектору профілактичної роботи та розслідування пожеж Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковника служби цивільного захисту Віталія Флорескула та начальника Державної пожежно-рятувальної частини № 11 міста Новоселиця Доріна Танаса. Керівництво Управління ДСНС подякувало їм за сумлінну працю та нагородила цінними подарунками. Наприкінці заходу свої творчі подарунки гостям свята продемонстрували дитячий колектив «Неогалактика» та вокально-інструментальний ансамбль Управління «Черемош».

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ