На Буковині дільничний інспектор міліції врятував чоловіка від самогубства

На Буковині дільничний інспектор міліції врятував чоловіка від самогубства

18.04.14 08:05 0 750
Нині в Чернівецькій області нараховується понад 300 дільничних. Кожен з них має у своєму обслуговуванні територію з чисельністю населення близько 4 тисяч осіб.

Робота дільничних інспекторів міліції – одна з найважливіших і найвідповідальніших в охороні громадського порядку. Трапляється й таке, що людські життя залежать не лише від їх професійних навичок, але людських якостей. Це доводить і випадок, який трапився у селі Мамаївцях Кіцманського району.

Той день дільничний Павло Комариця пам’ятатиме довго. Йому зателефонували мешканці села Мамаївців і повідомили, що на залізничних рейсах лежить чоловік. Міліціонер одразу ж приїхав на місце виклику. Як виявилося, місцевий мешканець вирішив таким чином попрощатися із життям.

Дільничний обережно підійшов до чоловіка, відвів його подалі від колії та розпочав з ним розмову. Було видно, що самогубця був добряче напідпитку. На такий відчайдушний крок його наштовхнула сварка з дружиною. Іншого виходу, аніж позбавити себе життя, на той момент буковинець не бачив. Однак, міліціонер таки переконав чоловіка, що все найкраще – попереду.

Я почав з ним розмовляти, побачив, що йому стало легше на душі. Основне, що я постійно повторював – це те, що життя прекрасне і сповнене приємних сюрпризів. Тому не треба поспішати прощатися із. Треба зробити все для того, аби жити було приємно, - розповідає Павло Комариця.

Слова міліціонера дивовижно подіяли на буковинця. Будучи за крок до смерті, він вирішив жити.

Саме дільничні найбільше спілкуються з жителями свого району. І від того наскільки вони сумлінно виконують свої обов’язки, залежить спокій звичайних громадян. Головне – зарекомендувати себе, аби люди довіряли та не боялися звертатися.

А сам дільничний інспектор міліції Павло Комариця не вважає свій вчинок геройством. Це моя робота, - наголошує міліціонер. Тож я готовий допомагати кожному громадянину і вдень, і вночі.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ