«Наші спортсмени – гордість міста», - Луцький міський голова Микола Романюк

«Наші спортсмени – гордість міста», - Луцький міський голова Микола Романюк

18.04.14 09:40 0 706
У залі засідань міської ради відбулась нарада і нагородження колективів фізкультури за підсумками спартакіади міста 2013 і відкритого чемпіонату міста сезону 2013 року. Вітав найкращих спортсменів та вручав їм відзнаки Луцький міський голова Микола Романюк.

Він звернувся до присутніх: «Своєю майстерністю та наполегливістю ви показуєте хороший приклад, як потрібно жити й досягати нових вершин. Наші спортсмени – гордість міста». Микола Романюк висловив вдячність керівникам спортивних установ та організацій, юним спортсменам за їх високі результати та побажав нових яскравих перемог.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець на початку заходу поінформував присутніх про результати та підсумки спартакіади міста 2013 року.

За його словами, змагання міської Спартакіади відбувалися за участю 56 колективів, з них у І-й групі - 5, в ІІ-й – 7, в ІІІ-й - 12, в IV-й – 25 і в V-ій - 7. У масових спортивних заходах в рамках Спартакіади міста взяли участь понад 16 тисяч учасників, які були поділені на 5 груп: 1-а - підприємства, установи організації; 2-а - ВНЗ Ш-ІУ рівнів акредитації; 3-я - ВНЗ І-II рівнів акредитації та професійно-технічні навчальні заклади; 4-а - загальноосвітні навчальні заклади; 5-а – підліткові клуби за місцем проживання.

Він відзначив високий рівень організації фізкультурно-масової та оздоровчої роботи й зауважив, що за результатами рейтингу з олімпійських видів спорту у Волинській області серед територіальних фізкультурно-спортивних організацій (міжнародні та всеукраїнські змагання) у третій групі – м. Луцьк виборов 1 місце.

Серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл (міжнародні та всеукраїнські змагання) у другій групі 3 місце виборов комунальний заклад «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1» Луцької міської ради (директор Руслана Оксентюк). Позашкільна установа також нагороджена за зайняте 3 місце серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл на обласних змаганнях у другій групі.

Кращою серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл (обласні змагання) у першій групі визнано комунальний заклад «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання» (директор Віктор Самчук), а третім став комунальний заклад «Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з видів боротьби» (директор Анатолій Бондарєв).

Фізкультурно-спортивна організація м.Луцька в обласних змаганнях серед команд у третій групі, як і минулий рік, в комплексному заліку стала переможцем.

Беручи участь в ІХ обласній Спартакіаді «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» серед ветеранів, за підсумками всіх змагань, команда міста стала переможцем 2013 року.

«Тож підбиваючи підсумки спортивного сезону 2013, можна з впевненістю констатувати, що спортивні організації міста були на передових позиціях на змаганнях різних рівнів і вкотре втримали пальму першості серед міст обласного підпорядкування», - зазначив Юрій Волинець.

Опісля спортсменів міста нагородили подяками міського голови, міськспорткомітету, дипломами та призами призерів спартакіади міста 2013.

До слова, перехідним кубком «Переможець Спартакіади міста», дипломом та призами серед підприємств, установ, організацій нагороджено ДКП «Луцьктепло» (директор Олександр Киричук, інструктор фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи Ярослав Русин), серед вищих навчальних закладів ІІІ – IV рівнів акредитації - Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки (ректор Ігор Коцан, організатор спортивно-масової роботи Микола Мордик), серед вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації та професійних училищ - Луцький педагогічний коледж (директор Петро Бойчук, завідувач відділенням фізичного виховання Володимир Тарасюк); серед загальноосвітніх навчальних закладів - Луцьку загальноосвітню школу І-ІІ ступенів № 11 – колегіум (директор Марія Мороз, голова методичного об’єднання Микола Янчук); серед клубів за місцем проживання - клуб міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - «Олімпія» (спеціаліст Ніна Лисенко).

За підсумками сезону кращими гравцями чемпіонату міста Луцька з футболу сезону 2013 року визнано: Валентина Бондарєва – «Колос» (Ківерці), Олександра Неделюка – «Луцьксантехмонтаж № 536» (м.Луцьк), Михайла Бортника – «Вотранс» (Луцьк).

За зайняте третє місце нагородили команду «Колос» Ківерці (головний тренер Юрій Ващук); друге місце - команда «Вотранс» (Луцьк) (президент команди, тренер Юрій Волошин).

Перше місце у відкритому чемпіонаті міста Луцька з футболу сезону 2013 року нагороджено команду «Луцьксантехмонтаж № 536» (Луцьк) (президент клубу Ігор Чорнуха).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На перехресті вулиць ...
Наступна новина: На Великодні свята у ...

КОМЕНТАРІ