Луцька міська поліклініка № 1 підтвердила відповідність своєї діяльності міжнародному стандарту ISO 9001: 2009

Луцька міська поліклініка № 1 підтвердила відповідність своєї діяльності міжнародному стандарту ISO 9001: 2009

18.04.14 14:24 0 635
У Луцькій міській поліклініці № 1 відбувся зовнішній ресертифікаційний аудит функціонування системи управління якістю відповідно до міжнародного та національного стандарту ISO 9001. Аудит проводив провідний аудитор сертифікуючої компанії «Глобал Сертифік» Павло Підгаєць. Як повідомила начальник організаційного відділу Олена Барська, виконавчий комітет Луцької міської ради співпрацює з цією компанією з 2011 року, а Павло Підгаєць є незмінним аудитором та консультантом з 2009 року.

Ігор Гнетньов - головний лікар міської поліклініки № 1 розповів, що за результатом ресертифікаційного аудиту заклад підтвердив відповідність своєї діяльності міжнародному стандарту ISO 9001: 2009. Зокрема, аудит охоплював питання управління документацією, планування та інформування, управління людськими та матеріальними ресурсами, надання послуг та закупівлі, аналіз діяльності та поліпшення.

За словами начальника управління охорони здоров’я Федора Кошеля, наступний крок - забезпечення відповідності системі якості у Центрах надання первинної медико-санітарної допомоги № 1 та 3. Принаймні, таке передбачили у цілях якості.

«Ми зацікавлені, аби усі медичні заклади міста були сертифіковані за стандартом ISO 9001: 2009. Адже, щоб медичний заклад отримав вищий рівень акредитації, необхідно отримати сертифікат управління якістю», - каже Федір Кошель.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ