У Волинській області рятувальники продовжують системну роботу з навчання школярів правил порятунку життя

У Волинській області рятувальники продовжують системну роботу з навчання школярів правил порятунку життя

18.04.14 14:09 0 641
Про правила безпеки життєдіяльності та порядок надання непритомній людині першої медичної допомоги розповіли школярам працівники Служби порятунку «101». В обласному центрі Волині рятувальники продовжують навчати дітей безпеці життя.

15 квітня в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» у Луцькому навчально-виховному комплексі «Гімназія № 14» співробітники обласного управління ДСНС України у Волинській області провели з учнями 7 - 8 класів навчальний урок «Правила безпеки знають всі!».

Працівники ДСНС навчили гімназистів порядку виконання реанімаційних заходів (штучного дихання та непрямого масажу серця) на спеціальному комп’ютеризованому манекені. Найбільш активні слухачі мали змогу перевірити щойно здобуті знання на практиці.

За допомогою навчальних презентацій та відеофільмів рятувальники розповіли учням основні правила поведінки для запобігання пожеж та порядок дій під час виникнення різних надзвичайних ситуацій.

Окрім цього, рятувальники разом із працівниками обласного Добровільного пожежного товариства відзначили грамотою педагога - організатора Тетяну Киндибовську, яка бере активну участь у залученні волонтерів до пропаганди правил безпеки життєдіяльності серед молоді в рамках проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку».

У навчальному уроці взяли участь 83 гімназисти та троє педагогів.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ