У Волинській області в УМВС відбулася зустріч із активістами громадських організацій

У Волинській області в УМВС відбулася зустріч із активістами громадських організацій

18.04.14 18:23 0 708
Серед питань порядку денного – обговорення процедури призначення на посади керівників міських та районних відділів міліції і створення громадської ради.

Долучилися до участі представники більше десятка інститутів громадянського суспільства, котрі висловили власне бачення щодо громадських обговорень кандидатів на ту чи іншу посаду.

Своєю чергою начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига наголосив, що до складу кадрової комісії, окрім працівників УМВС, будуть введені громадські активісти та журналісти, а відтак запропонував у найближчі строки визначитися із кандидатурами:

– Ми повинні максимально оперативно затвердити нову кадрову комісію і розпочинати роботу щодо формування керівного складу міськрайорганів. Відповідне оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад висвітлене на офіційному сайті. Тож невдовзі ми приступимо до громадського обговорення охочих очолити ці підрозділи.

Окрім того, присутнім розповіли про процедуру створення громадської ради і наголосили на тому, які документи необхідно подати на розгляд ініціативної групи з підготовки установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для формування нового складу консультативно-дорадчого органу.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: Волинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ