У Волинській області у ДТП троє осіб травмовано, одна людина загинула

У Волинській області у ДТП троє осіб травмовано, одна людина загинула

18.04.14 10:37 0 760
В автопригодах постраждали двоє малолітніх пішоходів і двоє велосипедистів.

Близько 18-ї години вечора в будинку на пр. Молоді в Луцьку зареєстрована автопригода за участю неповнолітнього. 8-річний школяр, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху, раптово вискочив з-за припаркованого автомобіля на проїзну частину дороги та потрапив під автомобіль «ВАЗ-2109» під керуванням 30-річного лучанина.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження, після огляду лікарями його відпустили додому.

Аналогічна пригода була зареєстрована в Ковелі по вул. Шевченка. 24-річний водій, рухаючись автомобілем «ВАЗ 21011», зі сторони центру міста, в напрямку перехрестя вул. Шевченка-Варшавська, здійснив наїзд на 7-річну дівчинку, яка раптово перебігала проїзну частину дороги поза пішохідним переходом.

Внаслідок наїзду пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в травматологічне відділення Ковельської центральної районної лікарні.

Цього ж дня у селі Соловичі Турійського району 32-річний водій, керуючи автомобілем «Фольксваген Кадді», рухався в напрямку Володимира-Волинського і допустив наїзд на 52-річного велосипедиста. Внаслідок автопригоди чоловік помер на місці.

Близько 22-ї години в чергову частину шацького райвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення чергового лікаря про те, що в селі Пульмо трапилася ДТП.

Виїздом на місце події було встановлено, що водій, керуючи автомобілем «ВАЗ -2101» в напрямку села Гряда, не вибравши безпечної швидкості руху та не врахувавши дорожню обстановку, допустив наїзд на 45-річного велосипедиста, який рухався в зустрічному напрямку по напрямку руху автомобіля.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений у медичний заклад.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Буковинська міліція ...

КОМЕНТАРІ