В Луцьку діти отримали Великодні гостинці від депутата міської ради Олени Голєвої

В Луцьку діти отримали Великодні гостинці від депутата міської ради Олени Голєвої

18.04.14 14:40 0 671
Депутат Луцької міської ради Олена Голєва організувала благодійну акцію до Великодня для ста дітей пільгових категорій, які навчаються у загальноосвітніх школіх І-ІІІ ступенів №2, №3, №19, НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою».

Вона звернулася до служби у справах дітей міської ради, щоб її працівники запросили, дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей з неповних і багатодітних сімей до бару «У Миколи», де для них накрили святкові столи.

Олена Голєва розповіла, що протягом багатьох років вона організовує благодійні заходи до Великодніх свят та Свята Миколая, щоб подарувати дітям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, гарний святковий настрій.

«Я мала нагоду поспілкуватися з дітьми, які прийшли на святкування. У них дуже непрості долі. Їм часто не вистачає звичайнісінької материнської ласки, родинного тепла», – зауважила вона. Олена Голєва вважає, що саме до таких дітей суспільство має бути особливо уважним, їм повинні більше уваги приділяти педагоги, усі небайдужі люди.

Коли діти поверталися додому, отримали від Олени Голєвої солодкі Великодні гостинці.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі міліція ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ