Луцьк: «Спорт для всіх – спільна турбота»

Луцьк: «Спорт для всіх – спільна турбота»

18.04.14 11:57 0 651
З 1 квітня, відповідно до розпорядження міського голови, розпочався міський місячник з впорядкування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота». Він відбувається в рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

14-15 квітня працівники Луцького міського та обласного центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно провели упорядкування занедбаного спортивного майданчика розташованого за адресою вул. Гордіюк, 39. Метою цієї акції є покращення умов для занять фізичною культурою та проведення активного дозвілля різних соціальних та вікових груп населення за місцем проживання.

Працівники обох центрів власним прикладом показали, що наведення ладу на майданчиках за місцем проживання стосується всіх і кожного зокрема. Активно долучилися до корисних справ дорослих по прибиранню на цьому майданчику і діти, які відвідують міські клуби за місцем проживання. Завдяки спільним зусиллям, було очищено асфальтове покриття майданчика від трави, сміття та проведено обрізку дерев і кущів.

Працівники міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вкотре звертаються до свідомих та небайдужих громадян нашого міста -взяти активну участь в упорядкуванні майданчиків у своїх дворах, у подальшому слідкувати за їх санітарним станом та збереженням надвірного обладнання. Впевнені, що впорядковані майданчики заохочуватимуть багатьох до занять фізичною культурою та підтримки здорового способу життя.

Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Працівники Пенсійного фонду ...

КОМЕНТАРІ