В Ужгороді міліціонери розшукують крадія зброї

В Ужгороді міліціонери розшукують крадія зброї

18.04.14 12:30 0 611
Ужгородські міліціонери розшукують зловмисника, який викрав з сейфу місцевого мешканця карабін, гладкоствольну рушницю та близько 70 набоїв до них.

По спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 48-річного мешканця міста, приватного підприємця, про те, що невідома особа викрала - карабін, гладкоствольну рушницю та близько 70 набоїв до них з сейфу, який знаходився в господарській кімнаті його приватного будинку.

На місце події виїхали керівництво та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. З’ясувалося, що в період з 12 по 14 квітня 2014 року невідома особа, скориставшись відсутністю господарів, шляхом видавлення вікна на першому поверсі, проникла в будинок. В шафі спальньої кімнати знайшла ключ, відчинила ним сейф та викрала належну чоловікові зареєстровану зброю та набої до неї. Сума завданого збитку становить 18 000 гривень.

Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження. Міліціонери встановлюють всі обставини даної події та розшукують крадія.

На жаль, незважаючи на численні застереження правоохоронців, в Ужгороді продовжують мати місце факти недбалого відношення до збереження власного майна. Це сприяє зловмисникам і вони вчиняють злочинні посягання на майно громадян.

Варто пам'ятати, що для крадія замків не існує. Тому треба завжди дбати про те, щоб за помешканням був постійний нагляд з боку сусідів та знайомих. Не ставтеся легковажно до свого майна. Якщо вам є що втрачати, то краще зберегти його. Не губіться в разі небезпеки. Ми завжди готові прийти вам на допомогу! Наші телефони працюють цілодобово: черговий Ужгородського МВ УМВС – 102, 61-43-46.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Cерби на півночі Косова ...
Наступна новина: У Дніпропетровську молодь ...

КОМЕНТАРІ