Профтехосвіта Хмельниччини на П’ятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2014»

Профтехосвіта Хмельниччини на П’ятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2014»

18.04.14 08:50 0 796
Представники професійно-технічної освіти Хмельницької області взяли участь у П’ятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2014», яка відбулася в Києві. На цьому міжнародному освітянському форумі вони презентували систему роботи з упровадження інноваційних технологій при підготовці висококваліфікованих робітників, налагодження соціального партнерства в регіоні, а також кращий педагогічний досвід, створену на регіональному рівні навчально-методичну літературу.

Експозицію профтехосвіти Хмельницької області відвідали та оцінили перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун, директор департаменту професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки Українки В’ячеслав Супрун.

За підсумками тематичного конкурсу, який відбувся в рамках виставки, управління професійної освіти та ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації та Науково-методичний центр професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області нагородженні золотими медалями у номінації «Організаційне і науково-методичне забезпечення впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в процес навчання, підвищення кваліфікації та управління». У номінації «Сучасний професійно-технічний навчальний заклад у загальноєвропейському освітньому просторі» перемогу здобули та нагородженні:

- золотою медаллю - Вище професійне училище №25 м. Хмельницького;

- срібною медаллю - ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій», ДПТНЗ «Кам’янець-Подільське вище професійне училище», ДПТНЗ «Красилівський професійний ліцей»;

- бронзовою медаллю – Вище професійне училище №36 с.Балин, Грицівське вище художнє професійне училище №19.

Цьогоріч вперше в рамках виставки було проведено День профтехосвіти.

В рамках Дня профтехосвіти проведено театралізований показ мод. Поряд з цим, діяло виставкове містечко «Місто майстрів», на якому Хмельниччину представляло Вище професійне училище №25 м. Хмельницького. Педагоги училища Шаля Любов Анатоліївна та Головата Яна Юріївна проводили майстер-клас «Розпис по склу», який викликав жвавий інтерес серед учасників та гостів виставки - чимало бажаючих особисто взялися розписувати посуд під керівництвом майстрів.

За результатами участі у виставці управління професійної освіти та ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області та всі професійно-технічні навчальні заклади нагороджені дипломами за презентацію досягнень в інноваційній модернізації національної освіти й занесені до каталогу Міжнародної виставки.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ