Хмельниччина: проведено додаткові заняття із водіями спеціальних транспортних засобів пожежно-рятувальних підрозділів області

Хмельниччина: проведено додаткові заняття із водіями спеціальних транспортних засобів пожежно-рятувальних підрозділів області

18.04.14 10:31 0 654
Днями працівники служби безпеки дорожнього руху Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області провели додаткові заняття для водіїв, які керують відомчим автотранспортом пожежно-рятувальних підрозділів області. Основною метою занять було попередження дорожньо-транспортних пригод, загибелі та травмування на них.

Під час занять рятувальники розповіли статистичні дані щодо автопригод у системі ДСНС, продемонстрували фото- та відеоматеріали типових небезпечних дорожньо-транспортних ситуацій, надали рекомендації з їх попередження. Особлива увага зверталась на особливості керування автівками із спеціальними звуковими та світловими сигналами, безпечний проїзд перехресть, а також на усвідомлення особистої відповідальності за безпеку на автошляхах.

Крім того, працівники ДСНС наголосили на підтримані належного технічного стану пожежної, спеціальної, вантажної техніки та відповідність транспортних засобів вимогам Правил дорожнього руху. Також підкреслили, що всі автомобілі мають бути укомплектовані знаками аварійної зупинки, вогнегасниками та медичними аптечками.

Ці заходи забезпечують належний рівень готовності до виконання дій за призначенням, своєчасне прибуття та ліквідацію пожеж, стихійного лиха чи надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення голови ...
Наступна новина: Рівненські землевпорядники ...

КОМЕНТАРІ