Переймаючи досвід підготовки управлінських кадрів Німеччини

Переймаючи досвід підготовки управлінських кадрів Німеччини

18.04.14 13:09 0 1011
15-16 квітня облдержадміністрацією за сприяння Хмельницької торгово-промислової палати в рамках Програми “Українська ініціатива” організовано проведення робочого семінару, в ході якого презентовано Програму Федерального міністерства економіки і технологій з підготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна: Fit for Partnership with Germany – Готуємося до партнерства з Німеччиною.

Відкриваючи семінар, заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль зазначив: “Наша зустріч важлива, оскільки є інструментом розвитку бізнес- середовища – базового підґрунтя розвитку економіки регіонів та дає можливість кожному підприємцю долучитися до Програми та інвестувати разом із програмою GIZ у власний розвиток. Безперечно, все це сприятиме формуванню високотехнологічного та конкурентоспроможного бізнесу у країні, залученню продуктивних інвестицій та розвитку міжнародної співпраці”.

Програма підготовки управлінських кадрів за стандартами Євросоюзу, як один із елементів зовнішньоекономічної політики Німеччини, спрямована на підвищення кваліфікації керівників підприємств і організацій із країн Східної Європи, Центральної і Південно-Східної Азії. Поряд з цим, вона є інструментом налагодження контактів і взаємовигідного економічного співробітництва з підприємствами Німеччини, - зазначили координатор програмного бюро GIZ – Ірина Алексіадіс та експерт бюро Євгеній Клісенко.

Програма передбачає оптимальний баланс навчальних занять та практичної підготовки на підприємствах Німеччини: інтерактивні тренінги з питань практичного управління, в ході яких її учасники поглиблюють знання в області менеджменту та отримують інформацію щодо специфіки бізнес-культури, вдосконалюють навички управління і ведення переговорів, а відвідуючи німецькі підприємства, здобувають неоціненний досвід та інформацію з перших вуст, знайомляться з сучасними обладнанням і технологіями.

Випускники, ті хто вже стажувався, бізнесмени і менеджери, що планують взяти участь у Програмі, мали гарну нагоду отримати корисну інформацію та деякі практичні навички підготовки до стажувань.

Усім бажаючим підприємцям експертами програми надано індивідуальні консультації з підготовки до співбесіди та проходження стажування у Німеччині.

За підсумками робочого семінару представниками програмного бюро GIZ проведено конкурсний відбір на стажування у Німеччині, у якому взяли участь 17 представників бізнесу Хмельницької області.

Захід організований Департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації за участю представників бізнес-спільноти регіону, громадських організацій, що підтримують розвиток підприємництва області, представників наукових установ та засобів масової інформації.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники Львівщини ...
Наступна новина: Маркевичу поки не ...

КОМЕНТАРІ