Леонід Прус: Життя і здоров’я людей – найбільша цінність

Леонід Прус: Життя і здоров’я людей – найбільша цінність

18.04.14 10:50 0 668
В рамках робочої поїздки на Дунаєвеччину голова облдержадміністрації Леонід Прус ознайомився з ходом будівництва палатного корпусу з дитячим відділенням на 60 ліжок та дитячою консультацією на 100 відвідувань центральної районної лікарні.

Будівництво палатного корпусу розпочато в 1991 році. На будівельна готовність складає 70%. Загальна кошторисна вартість будівництва вищевказаного об’єкту - більше 18 мільйонів гривень. Для завершення будівництва необхідно майже 8 мільйонів гривень.

«Департамент фінансів обласної державної адміністрації, незважаючи на складну фінансову ситуацію, розглядає можливість фінансування завершення об’єкта. Думаю, найближчим часом ми визначимося з джерелами фінансування. Нині вкрай необхідно забезпечити об’єкт системою опалення. Якщо цього не зробити, то відбудеться часткова руйнація оздоблення», - підкреслив у ході спілкування з керівництвом лікарні Леонід Прус. Він запевнив, що питання триматиме на особистому контролі, адже життя і здоров’я жителів краю – найбільша цінність.

Того ж дня Леонід Іванович побував у с. Маків, де зустрівся з громадянами, які приїхали у район з Автономної Республіки Крим. Господар будинку розповів, що під його дахом нині проживають двадцять троє кримських татар. Для них створені необхідні умови для проживання та харчування. Спілкуючись з переселенцями, голова облдержадміністрації підкреслив, що в області робиться усе необхідне, аби люди, які приїхали з АР Крим почувалися комфортно, а рівень вирішення соціально-побутових проблем був високим. Діти отримали від Леоніда Пруса солодкі подарунки.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на ...
Наступна новина: У Чернігові приступила до ...

КОМЕНТАРІ