На Хмельниччині вогнеборці відзначили професійне свято

На Хмельниччині вогнеборці відзначили професійне свято

18.04.14 09:59 0 670
17 квітня в залі засідань Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня пожежної охорони – професійного свята усіх, хто своє життя присвятив нелегкій, небезпечній, але благородній справі – боронити людей від вогню, допомагати тим, хто потрапив у біду, бути завжди першими там, де сталось лихо!

Розпочалося свято хвилиною мовчання, якою всі присутні вшанували пам'ять героїв, які поклали своє життя під час ліквідації пожеж та аварії в Чорнобилі.

З вітальним словом до ветеранів та колег звернувся начальник Головного управління Борис Болібрух, який щиросердечно привітав вогнеборців та побажав їм щастя, здоров’я, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу. За самовіддану службу та бездоганне виконання професійних обов’язків працівників, ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони нагородив почесними грамотами, подяками та цінними подарунками від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Хмельницької обласної державної адміністрації, обласної та міської рад і Головного управління. Від Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України пенсіонер Василь Задворний отримав орден «Честь і слава», а Ігор Замрозевич медаль «За доблесть і звитягу».

Не залишились забутими вогнеборці місцевих пожежних команд, які пліч-о-пліч із працівниками пожежно-рятувальних підрозділів забезпечують надійний захист сільських населених пунктів від пожеж у найвіддаленіших куточках області. Їх Борис Болібрух нагородив грамотами та цінними подарунки.

Ветеран пожежної охорони Костянтин Дарченко, який був запрошений до слова, подякував керівництву Головного управління за взаєморозуміння та підтримку пенсіонерів. Побажав всім здоров’я та гараздів, а також шани й поваги від людей. Крім того, зазначив, що встановленню свята неабияк посприяла ініціатива громадських об’єднань і Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У свою чергу молоді офіцери, яких надихає досвід ветеранів на нові звершення та подвиги, подякували їм та подарували квіти.

В ході проведення зібрання всі присутні мали можливість переглянути документальні кадри з повсякденного життя та бойових буднів вогнеборців.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбудеться чемпіонат ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ