На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському міліціонери затримали грабіжника, який відібрав мобільний телефон у школярки

На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському міліціонери затримали грабіжника, який відібрав мобільний телефон у школярки

18.04.14 12:16 0 647
Не зважаючи на те, що злочин був вчинений ще наприкінці січня, правоохоронці не припиняли активні пошуки зловмисника, аж доки не затримали його. Грабіжник напав на дівчинку, коли та поверталась зі школи.

Школярка повільно крокувала тротуаром та розмовляла по мобільному телефону із подругою. Слідом за нею, тримаючи дистанцію в кілька кроків, рухався хлопець. Він дочекався слушного моменту, штовхнув дівчинку, відібрав у неї телефон та швидко втік.

Потерпіла звернулась із письмовою заявою до Кам‘янець-Подільського міського відділу міліції. За фактом вчинення злочину було відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України — «Грабіж».

Робота правоохоронців ускладнювалась тим, що злодій мобільний телефон одразу вимкнув і заховав, а лише згодом почав ним користуватись. Та не довго, бо правоохоронці незабаром завітали до нього у гості.

Підозрюваний одразу зізнався в скоєному, до того ж, у нього вилучили речовий доказ — той самий мобільний телефон. Наразі кримінальне проводження готується для передачі до суду. Санкція статті, за якою було відкрите провадження, передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи до двох років, або позбавлення волі до чотирьох років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ